Stel uw vraag

Stel uw vertrouwelijke vraag aan het MijnHulpmiddel Team.

Stel uw vraag in het discussieplatform.

Online bezoekers

6 gasten online

Stel hier uw vraag aan het team via dit contactformulier.

Miranda Wevers

"Ik ben Miranda Wevers arbeidsdeskundige van beroep. Ik heb personeelsmanagement gestudeerd. Sinds 1993 heb ik een incomplete dwarsleasie en sinds 2010 een complete. Mijn motto "leef je leven met passie". 

Ik ben 3 keer naar de paralympisch spelen geweest en rolstoelbasketbal nu nog. Daarnaast ben ik zeilen aan het ontdekken. Graag deel ik mijn ervaringen met mensen die nieuw in de gehandicaptenwereld zijn. Zo kun je van mijn fouten leren." 

Dick Cochius

Dick Cochius, geboren in 1968 te Zetten. Ik heb een lichamelijke beperking door een spierziekte en ben daardoor afhankelijk van een elektrische rolstoel. Daarnaast maak ik gebruik van 24-uurs chronische thuisbeademing. Ondanks mijn beperkingen leid ik een maatschappelijk zeer actief leven; zo ben ik voorzitter van Stichting Orange & Wheels, bestuurslid van Arnhems Platform Chronisch zieken en Gehandicapten (APCG), bestuurslid van de supportersvereniging Vitesse en ben ik actief voor Spierziekten Nederland. 

Wat beweegt mij in mijn leven? In eerste instantie natuurlijk mijn elektrische rolstoel, maar daarnaast kan ik slecht stilzitten en zet ik me al bijna mijn hele leven in om de belangen van mensen met een beperking te behartigen.

René Martens

René Martens, geboren en getogen Brabander en initiator van MijnHulpmiddel.nl. Sinds 1984 in een rolstoel als gevolg van een ongeval en de daaropvolgende dwarsleasie. Sportieve hoogtepunten tijdens de Paralympics van Seoul (zilver), Barcelona (goud) en Sydney (zilver). In het dagelijks leven commercieel directeur bij Medux en vader van drie kinderen. Daarnaast actief in het bestuur van de Esther Vergeer Foundation, Stichting Orange & Wheels en Fonds Gehandicaptensport.

Met MijnHulpmiddel beoog ik een grote groep mensen, zowel zorgprofessional, mantelzorger en uiteraard (toekomstige) gebruiker met eigen ervaringen en ideeën snel en doeltreffend te kunnen helpen.

Evelyn van Leeuwen

Ik ben Evelyn van Leeuwen en huisarts van beroep. Op dit moment ben ik actief als jeugdarts. Daarbij bovenal trotse moeder van vier kinderen. 

Als gevolg van een schaatsongeval heb ik een incomplete dwarsleasie. Ik ondersteun graag het team van MijnHulpmiddel.nl met mijn kennis en ervaring om anderen mensen goed te kunnen helpen.